Te-ai întrebat vreodată cum arată o zi în cadrul Academiei RATIO? Ce înseamnă Academia RATIO şi cum valorificăm timpul petrecut împreună?

O zi în cadrul Academiei RATIO este cu adevărat foarte bine structurată, iar timpul petrecut împreună este valorificat la cote maxime. Și pentru că timpul este o resursă de o importanță majoră pentru fiecare dintre noi, ne propunem ca fiecare zi să fie plină de activități interactive, informații ultile și distracție din belșug.

Dar oare care sunt acele activități? Ei bine, am structurat fiecare zi în trei etape ce cuprind activități specifice, pentru a ne oferi ocazia să le parcurgem pe toate într-un mod eficient.

 

Prima etapă debutează cu rutina de trezire. Și pentru că se zice că cine se trezește de dimineață departe ajunge, ne vom asigura că fiecare participant are parte de o dimineață  plină de voie bună. O dată ce toată lumea este gata de a începe o nouă zi, a venit timpul să ne îndreptăm către locația unde vor avea loc workshop-urile. Acestea sunt pregătite de specialiști din domeniu, reprezentanţi ai companiilor partenere, precum KPMG, PwC, E.ON Business Services, Banca Transilvania, EY.  Informațiile variate și de actualitate oferite de speakeri te vor ajuta să înțelegi şi să aprofundezi concepte importante din domeniul economic, să fii la curent cu schimbările și îmbunătățirile care au loc și să poţi vedea prin ochii specialiştilor cum privesc ei acest sector de activitate. Temele abordate nu doar că transcend dincolo de cunoștințele dobândite de-a lungul programei academice, dar au şi menirea de a te pune la curent cu toate inovațiile care au loc pe piaţa muncii, care e din ce în ce mai competitivă.

  

 

Între workshopuri se va strecura câte o mică pauză, iar la finalul lor o bine meritată pauză de masă. Dar să fiI fără grijă, căci vom ține cont de necesitățile și regimul tău alimentar.

După ce va fi servită masa, va începe a doua etapă a zilei, care va cuprinde noi workshop-uri tematice, care mai de care mai interactive. Percepe, asimilează și însușește-ți cât mai multe informații utile și devino cea mai bună variantă a ta. A venit vremea să lași timiditatea la o parte și să te remarci în fața partenerilor noștri, căci avantajele nu vor întârzia să apară. Cu mult entuziasm și o cantitate de implicare pe măsură, ai putea deveni candidatul perfect pentru un post în cadrul oricărei companii partenere. Nu rata această ocazie și fii tu însuți.

 

 

Ultima etapă a zilei stă sub semnul relaxării și prieteniei. După servirea cinei, ne vom petrece întreaga seară împreună explorând frumusețile Clujului și profitând de timpul petrecut împreună. Prietenia este una din valorile noastre cele mai de preț și suntem foarte nerăbdători să te cunoaștem mai bine în cadrul activităților noastre de teambuilding.

După atât de multă distracție, a sosit și momentul pentru odihnă. Se apropie o nouă zi, iar noi trebuie să ne încărcăm bateriile pentru a o începe cu forțe noi. Dar nu te îngrijora, ne vom revedea dimineață la ora stabilită, iar veselia poate să continue.

Leave a Reply