S-a dat startul înscrierilor pentru a VIII-a ediţie a proiectului Academia RATIO! Nu rata șansa de a-ți îmbogăți cunoștințele și de a cunoaște oameni din domeniu și nu numai!

Academia RATIO este un proiect de amploare, care își propune ca la fiecare ediție să reunească cele mai bune companii din domeniul economic, cu cei mai buni studenți din țară și nu numai, găsind mereu moduri inovative și eficiente de a șlefui și a pune în valoare abilitățile studenților, în mod tradițional desfășurându-se la Cluj-Napoca.

Timp de o săptămână, participanții au ocazia de a lua parte la diverse traininguri și workshopuri creative, atât de specialitate, cât și de dezvoltare personală cu rolul de a le creiona o perspectivă cât mai clară și mai reală asupra unei viitoare cariere.
Aceștia au ocazia de a înțelege mai bine ultimele trenduri și exemple de bune practici din domeniu, provocările și oportunitățile de carieră din cadrul companiilor, workshopurile fiind susţinute de speakeri din cadrul comapaniilor de top din domeniul Contabilităţii, Fiscalităţii şi Auditului, precum  GENPACT, KPMGPwCSykes, E.ON Business Services Cluj, Deloitte şi alți parteneri.

Determinați de noile evenimente, organizatorii ediției de anul acesta, au propus dezbaterea unei tematici actuale în cadrul Academiei RATIO VIII: „Abordarea CFA* într-o nouă viziune – adaptabilitate și inovație”. Totodată, relația dintre contabilitate și fiscalitate, calitatea serviciilor prestate, tehnologia și inteligența în dezvoltare, globalizarea continuă a standardelor de raportare și noile forme de reglementare sunt câțiva dintre factorii care continuă să influențeaze schimbările din cadrul acestui domeniu.

Iar cea mai bună parte o constituie participarea la acest proiect care este GRATUITĂ.

Sună bine? Tot ce trebuie să faci este să completezi Formularul de înregistrare, căruia să îi ataşezi CV-ul actualizat, iar ulterior vei fi contactat de echipa RATIO pentru programarea interviului pe Zoom. CV-ul va fi încărcat în format PDF.

Programul de selecție este următorul:
  • Înregistrarea participanților: 29 iulie – 16 august, prin completarea Formularului de Înregistrare și încărcarea CV-ului pe site-ul www.academia.suntemratio.ro
  • Analizarea și centralizarea aplicațiilor, programarea înterviurilor pe Zoom: 17 august – 23 august;
  • Desfășurarea interviurilor pe Zoom: 24 august – 30 august;
  • Publicarea listei finale: 31 august pe site-ul www.academia.suntemratio.ro .

Selecția candidaților se va face conform Regulamentului de Selecţie.

Pentru a fi la curent cu toate informațiiile legate de proiect și pentru a afla în timp real noutățile ediției din acest an, vizitați site-ul www.academia.suntemratio.ro și paginile de

-Facebook: https://www.facebook.com/SuntemRATIO

Instagram: https://www.instagram.com/academia_ratio/

Fă acum primul pas spre o carieră de succes! Progresul este numai la un click distanță!

Proiectul este realizat cu sprijinul Universităţii Babeş- Bolyai Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca.