Am dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediţie a proiectului Academia RATIO! Rezervă-ți un loc în cadrul școlii de vară premiată cu locul 1 la secțiunea angajabilitate!

Academia RATIO este un proiect de amploare, care își propune ca la fiecare ediție să reunească la Cluj-Napoca cele mai bune companii din domeniul economic, cu cei mai buni studenți din țară, găsind mereu moduri inovative și eficiente de a șlefui și a pune în valoare abilitățile studenților.

Participanților li se oferă oportunitatea de a asista timp de o săptămână la o serie de traininguri și workshopuri creative, atât de specialitate, cât și de dezvoltare personală cu rolul de a le creiona o perspectivă cât mai clară și mai reală asupra unei viitoare cariere. De asemenea, aceștia au ocazia de a înțelege mai bine ultimele trenduri și exemple de bune practici din domeniu, provocările și oportunitățile, dar și compromisurile pe care le presupune o carieră în domeniul economic. Workshopurile vor fi susţinute de speakeri din cadrul comapaniilor partenere, companii de top din domeniul Contabilităţii, Fiscalităţii şi Auditului, precum  EY, KPMG, PwC, BDO, E.ON Business Services Cluj, BT şi nu numai.

De-a lungul celor 6 ediții desfășurate până în prezent s-au abordat teme precum Tendințele societății și viitorul profesiei în domeniul CFA”Digitalizarea CFA* – o provocare a viitorului“, “Contabilitate, Fiscalitate și Audit – Între imaginea fidelă și jocul social”, “Amprenta schimbărilor actuale în Contabilitate, Fiscalitate și Audit – Interacțiuni cu impact”“Plusvaloarea ideilor de contabilitate, fiscalitate și audit- Provocări actuale și noi orizonturi” “Contabilitate, Fiscalitate și Audit – Oportunitate și impact în contextul actual” acestea oferind studenților oportunitatea de a avea acces la toate resursele necesare dezvoltării personale și de a putea să își îmbunătățească competențele și abilitățile necesare unui tânăr specialist.

Tema celei de-a VII-a ediții a Academiei RATIO, „Abordarea CFA* în contextul noilor tehnologii informaționale”, își propune să informeze studenții despre schimbările care, inevitabil, vor avea un impact asupra profesiei contabile. Relația dintre contabilitate și fiscalitate, calitatea serviciilor prestate, tehnologia și inteligența în dezvoltare, globalizarea continuă a standardelor de raportare și noile forme de reglementare sunt câțiva dintre factorii care influențează schimbările din cadrul acestui domeniu.

Participarea la acest proiect este GRATUITĂ. Pe lângă workshopuri, toţi participanții vor beneficia de cazare pe toată perioada desfăşurării proiectului în unul dintre cele mai moderne cămine studenţeşti din cadrul Universităţii Babeş Bolyai – Cluj-Napoca, 2 mese pe zi și  acces la diferite activități de entertainment și teambuilding.

Te-am convins? Tot ce trebuie să faci este să completezi Formularul de înregistrare, căruia să îi ataşezi CV-ul actualizat, iar ulterior vei fi contactat de echipa RATIO pentru programarea interviului pe Skype. CV-ul va fi încărcat în format PDF.

Programul de selecție este următorul:

Selecția candidaților se va face conform Regulamentului de Selecţie.

Pentru a fi la curent cu toate informațiiile legate de proiect și pentru a afla în timp real noutățile ediției din acest an, vizitați site-ul www.academia.suntemratio.ro și pagina de Facebook a asociaţiei noastre.

Fă acum primul pas spre o carieră de succes! Ne vedem la Cluj?

Proiectul este realizat cu sprijinul Universităţii Babeş- Bolyai Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca.