Am dat startul Academiei RATIO 2018, ediţia a VI-a!

De ieri, Cluj-Napoca a devenit gazda celei mai așteptate școli de vară din domeniul contabiltăţii, fiscalităţii şi auditului din România .

Încă de dimineaţă, în gara din Cluj-Napoca şi-au făcut apariţia participanţii acestei ediţii, care au fost aşteptaţi de către voluntarii RATIO.  După întâmpinarea acestora, la ora 17:00, ne-am îndreptat cu toții spre Casa de Cultură a Studenților, acolo unde a avut loc festivitatea de deschidere a ediţiei din acest an.

Acolo, membrii Consiliului Director ne-au prezentat tema acestei ediții, “Tendințele societății și viitorul profesiei in CFA”,dar şi activităţile pe care ni le-au pregătit pentru această săptămână.

Alături de noi au fost atât reprezentanţi ai catedrei de contabilitate a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, cât şi membrii de onoare ai Asociaţiei Studenţilor Contabili RATIO: doamnele profesor Adriana TIRON-TUDOR și Crina FILIP, conf.univ.dr. Irimie POPA, membru fondator și cenzor RATIO; Florin VANCEA, fondator RATIO; Cristina LUPȘAN, fondator RATIO şi Mădălina POP, membru de onoare RATIO.

Festivitatea s-a încheiat cu o plimbare prin Centrul Vechi al oraşului, acolo unde am imortalizat într-o fotografie sfârşitul primei zile a Academiei RATIO.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply