Te-ai întrebat vreodată cum arată o zi în cadrul Academiei RATIO? Ce înseamnă Academia RATIO şi cum valorificăm timpul petrecut împreună?

Timpul este o resursă importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea ne propunem ca fiecare zi să fie plină de activități interactive, informații de preț și distracție din plin.

Ziua ne-o începem împreună, iar regula de bază a fiecărei dimineţi este punctualitatea. Aşadar, cine nu aude alarma sau nu se trezeşte de bună voie va fi trezit cu multă energie de către RATIOnali. Odată ce toată lumea a coborât ne vom îndrepta cu toţi către locaţia unde vor avea loc workshopurile. O cafea e binevenită dimineaţa, iar discuţiile despre experienţa zilei anterioare, dar şi despre aşteptările legate de ziua ce abia a început fac parte din meniul de dimineaţă. Vă rugăm să vă luaţi ecusoanele, intrăm în sală pentru a ne începe activitatea.

 

Prima parte a zilei  debutează cu o serie de workshopuri pregătite de specialișții din domeniu, reprezentanţi ai  companiilor  partenere, precum KPMG, PwC, Deloitte, E.ON Business Services, Banca Transilvania, Office Depot şi SYKES.  Informațiile variate și de actualitate oferite de speakeri te vor  ajuta să înțelegi şi să aprofundezi  concepte  importante din domeniul economic, să fii la curent cu schimbările și îmbunătățirile care au loc și să poţi vedea prin ochii specialiştilor cum privesc ei acest sector de activitate. Temele abordate nu doar că transcend dincolo de cunoștințele dobândite de-a lungul programei academice, dar au  şi menirea de a te pune la curent cu toate inovațiile care au loc pe piaţa muncii, care e din ce în ce mai competitivă.

  

 

Chiar dacă între workshopuri există câte o pauză scurtă, după atâtea informaţii noi şi activităţi de training este binevenită şi o pauză de masă. Ce-ai zice să luăm prânzul împreună? Desigur, dacă alimentaţia ta se bazează pe un anumit regim vom ţine cont de acest lucru.

După masă, în  a doua parte a zilei , continuăm cu o nouă serie de workshopuri tematice. Fii curios! Nu te limita doar la a asculta, pune întrebări şi află răspunsurile de care ai nevoie. Arată că eşti pasionat şi fă-te remarcat, unul dintre partenerii noştri te-ar putea considera potrivit pentru un post în cadrul companiei. 

 

Poate că s-a încheiat ziua de workshopuri, dar mai e mult până să dăm stingerea. Seara ne-o petrecem tot împreună. După ce luăm cina şi ne odihnim puţin, ieşim să ne cunoaştem. Îţi vom prezenta Clujul, unul dintre cele mai frumoase oraşe din inima Transilvaniei, vom merge la bowling, vom viziona un film în aer liber sau vom urca pe Cetăţuie. Nu ezita să faci  cât mai multe poze. Încarcă-le online şi dă-le tag tuturor prietenilor noi pe care ţi i-ai făcut. Prietenia este o valoare care ne caracterizează, aşa că profită şi află cât mai multe lucruri despre noi în cadrul activităţilor de teambuilding. Dacă vei auzi râsete din camera alăturată să ştii că nu e de la oboseală, e deja o tradiţie să încheiem fiecare zi jucând Mafia sau Activity.

“ Tot oraşul doarme”. Ştim că e greu să renunţi la atmosfera creată, însă să nu uităm că mâine ne aşteaptă o nouă zi plină de workshopuri, iar odihna nu trebuie neglijată. Şi nu uita, punctualitatea este esenţială.

Ne vedem jos la ora stabilită!