Academia RATIO este una dintre cele mai mari școli de vară din domeniul contabilității, auditului și fiscalității din România și reunește timp de o săptămână, la Cluj-Napoca, cele mai mari companii de specialitate cu studenți ai domeniului economic din întreaga țară.

An de an proiectul se bucură de un succes tot mai mare atât pe plan local, cât şi la nivel naţional. Rezultatele obţinute, numărul tot mai mare de participanţi şi implicarea tot mai accentuată a reprezentanţilor mediului de afaceri şi a mediului academic  în organizarea şi desfăşurarea acestui proiect, ne fac mândri şi ne  motivează să ducem mai departe acest concept. 

Dacă e să ne raportăm la BILANŢUL celei de-a V-a ediţii a proiectului Academia RATIO, cifrele arată astfel:

60 de participanți
Timp de o săptămână am reunit la Cluj-Napoca studenți ai mediului economic din cele mai mari centre universitare din România și Republica Moldova.
25 de organizatori
Echipa de organizare a fost constituită din cei mai activi și implicați membri ai Asociației Studenților Contabili RATIO.

52 de parteneri implicați
Instituții de învățământ, companii din mediul privat și prieteni din mediul ONG din întreaga țară care au avut încredere în noi și le mulțumim pentru întreg sprijinul acordat!
12 companii de top prezente
31 de specialiști & speakeri
Profesioniști și practicieni în domeniul contabilității, fiscalității sau auditului care au facilitat accesul participanților la informații de calitate din practică și contactul acestora cu mediul privat.

Angajabilitate
Un număr de 19 participanți s-au angajat în una din companiile partenere în primele 3 luni după finalizarea ediției a V-a a Academiei RATIO.

Feedback participanți

 

Anul acesta, Academia RATIO a fost oportunitatea prin care am reușit să mă îmbogățesc atât din punct de vedere mental, cât și sufletește, am acumulat informații vitale pentru o viitoare carieră în domeniul contabilității, fiscalității și auditului, dar am cunoscut și persoane care împart aceleași pasiuni și idei ca și mine. În același timp am rămas impresionată de capacitatea voluntarilor din Asociația Studenților Contabili RATIO de a se gândi la fiecare detaliu și de a organiza cea mai reușită Academie de până acum. Sunt de asemenea mulțumită de faptul că au fost prezente cele mai mari companii din domeniul contabilității, fiscalității și auditului și nu numai, astfel am putut afla chiar de la ei profilul unui angajat ce va trebui să facă față schimbărilor din noua eră a digitalizării.Ioana HUSARU - participant Academia RATIO 2017