După încheierea celor 5 zile de workshop-uri captivante în care participanții s-au pregătit temeinic pentru provocările viitorului în contabilitate și audit, sâmbătă am plecat la drum pentru a ne bucura împreună de natură, obiectivul final Cheile Turzii.

Poteca îngustă dintre pereții verticali ai cheilor s-a transformat repede într-un uriaș lanț albastru. La fiecare pas, natura era cea care ne îndruma pașii și ne fascina. Râul Racilor cu apa cristalină în care înotau în liniște sute de păstrăvi, grotele din stâncă, tufișurile dese și florile pitice, sunt toate opera naturii, care ne-a încărcat cu energie pozitivă și ne-a făcut să ne reamintim că cel mai frumos lucru este simplitatea.

La ieșirea din chei am poposit la o cabană, unde am degustat langos-ul, o specialitate gastronomică maghiară foarte populară în zonă. A fost un prilej numai bun să ne reamintim de copilărie și să începem să ne jucăm ”Capră nouă”, ”Steluța” sau ”Plus”.

Seara, după întoarcerea de la frumusețea carstică din inima Turzii, ne-am adunat în parcul Iuius Mall pentru un check out plin de emoții. Tot atunci ne-am făcut și o promisiune:

Academia RATIO nu se va încheia atât timp cât Oamenii Academiei există!