Ultima zi a Academiei RATIO 2017 s-a finalizat cu o serie de workshopuri captivante pe teme precum “Tehnologia în testarea înregistrărilor contabile”; “Digitalizarea în fiscalitate” și “Inovația în alegerea unui brand personal” concepte redate de reprezentanții companiei PwC România: Ion RAȚĂ, Horia DAN, Bianca BACIU, Răzvan BALABAN, Bianca BÎRZ și Georgiana ALECU.

După finalizarea workshopurilor, participanții au susținut examenul de absolvire a Academiei RATIO prin care le-au fost testate cunoștintele dobândite pe parcursul întregii săptămâni.

Seara se încheie într-o atmosferă festivă alături de participanți, organizatori, profesori, membri fondatori, reprezentați ai companiilor partenere și ONG-urilor la gala de absolvire a proiectului Academia RATIO, ediția a V-a. Implicarea și rezultatele obținute de participanți au fost premiate, astfel ocupanții primelor 3 poziții au beneficiat de un Wild Card oferit de către partenerul nostru, Banca Transilvania:

1. Dănilă Ștefan-Cosmin
2. Szabo Henrietta Viktoria
3. Șteopoae Elisabeta-Florina

Mulțumim încă o dată partenerilor, sponsorilor și organizatorilor pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect.