Compania multinațională Office Depot a dat startul celei de a- IV-a zi prin workshopuri interesante îndreptând atenția participanților spre serviciile financiar-contabile din mediul externalizat, dar și cunoștințe privind distincția dintre contabilitate, fiscalitate și analiză financiară. Aceste informații au fost furnizate de reprezentanții companiei Ruben DOBRIN și Cosmina FREȚIU.

Workshopurile au continuat în prezența speakerilor Ioana LUCACIU, Ionela OLTEAN, Simona GOJE și Claudia MATEI, reprezentanți ai companiei Deloitte care ne-au pus în temă cu noile informații depre calculul și înregistrarea veniturilor nerezidenților și reflectarea auditului situațiilor financiare în cadrul companiilor de interes public.

De-a lungul Academiei RATIO, participanții au cunoscut importante companii multinaționele din domeniul contabilității, fiscalității și auditului, dar și procesele individuale de recrutare au stârnit curiozitatea participanților în privința alegerii candidatului perfect. Soluția acestei dileme a fost dezbătută în ultimul workshop din penultima zi a Academiei RATIO, când speakerul Sergiu PAVEN, reprezentant al companiei SYKES România ne-a prezentat informații privind criteriile de redactarea a unui CV, dar și cele mai bune sfaturi privind conduita și pregătirea unor răspunsuri pentru un interviu de nota 10.

Aventura și drama si-au făcut apariția la Academia RATIO în cadrul unei seri relaxante la film în aer liber.