În cea de-a II-a zi a Academiei RATIO i-am cunoscut pe cei mai noi parteneri, BDO, pe care i-am avut alături de-a lungul a 3 workshopuri. În cadrul acestora, speakerii Diana VOICU, Alina NECHITA și Dan APOSTOL ne-au prezentat arta de a dezvolta o carieră, procesele de recrutare și analiza business-ului din perspectiva auditorului financiar.
Aceste aspecte financiar-manageriale au stârnit interesul și curiozitatea participanților care au realizat o interacțiune plăcută cu speakerii prin clarificarea multor întrebări și prin simularea de interviuri.

Seria de prezentări s-a încheiat cu multe #zâmBT oferite de compania Banca Transilvania, reprezentată de speakerii Ana Maria BURUIANĂ și Rareș MOLDOVAN în workshopul cu tema ”Digitalizarea în activitatea de audit intern bancar”.

Ziua am finalizat-o cu o plimbare alături de un ghid turistic în centrul orașului de pe malul Someșului, Cluj-Napoca, unde am cunoscut frumusețile din inima Transilvaniei la lăsarea serii. Trecând prin istorie am descoperit micile comori secrete ale orașului medieval: Biserica Sf. Mihail, Catedrala Ortodoxă, Piața Unirii cu statuia lui Matei Corvin, Bastionul Croitorilor, Piața Muzeului.
Turul s-a încheiat cu vizitarea dealului Cetățuie, unde cu totii am avut parte de o priveliște spectaculoasă la ivirea lunii.