A început Academia RATIO 2017!

Ziua de luni a debutat cu un training livrat de Florin VANCEA, Președinte Fondator RATIO și Sales Develoment Manager Accesa. Florin a stârnit multe interese în rândul participanților prin interacțiuni referitoare la digitalizare, agilitate și inovație.

În următorul workshop, Laura FLORESCU și Eva MAN, reprezentanți ai companiei GENPACT, ne-au oferit informații despre impactul tehnologiei și provocarile erei inteligenței artificiale asupra profesiei contabile și ne-au descris profilul de succes a viitorului contabil.

A doua parte a zilei a început printr-un workshop “energic” susținut de speakerii Elena NISTOR, Mădălina MOTU și Andreea PODARU din cadrul companiei E.ON Business Services Cluj-Napoca, în cadrul căruia am făcut cunoștință cu roboțelul “DEXTER”, cel mai recent angajat al multinaționalei.

Și ca totul să se termine intr-o manieră financiar-contabilă, speakerii Marinela MOLDOVAN și Diana BUDIU reprezentanți ai WESEE au încheiat seria de workshopuri din ziua de luni cu tema “Contabilitatea subvențiilor pentru investiții și amortizarii imbolizarilor”.

După o zi plină de workshopuri, buna dispoziție și raționamentul s-au mutat în campusul studențesc “HAȘDEU” unde alături de Elvira Pasargiu, Cristina Lădar și Simona Bancu, traineri din cadrul Uniunei Studenților din România (USR) am socializat și am legat prietenii prin intermediul numeroaselor jocuri.