WESEE vă oferă servicii profesionale tehnice de energie eoliană în condiții favorabile pentru țările est-europene. Avem un Joint-Venture cu sediul în Cluj (România), care combină competența SSC Wind GmbH în proiectele de energie eoliană multi-megawatt, cu experiența firmei românești Electrogrup în proiecte de infrastructură din sectorul energetic.

Servicii oferite:

  • Construirea și întreținerea instalațiilor eoliene
  • Servicii de mecanică și electrică
  • Punere în funcțiune și de pre-punere
  • Repowering
  • Cablarea parcului eolian
  • Planificarea și construirea de stații de transformare
  • Lucrări sub tensiune înaltă și medie

Citește aici mai mult despre WESEE.


Speakeri WESEE

Diana BUDIU – Economist junior WESEE


Absolventă a Facultății de Științe Economice –specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a masterului în Diagnostic și Evaluare în cadrul facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babeș–Bolyai .
Actualmente deține poziția de economist junior în cadrul companiei WESEE, companie din grupul Electrogrup SA.

Se consideră o fire sociabilă, ambițioasă și dornică de perfecționare .

Citat preferat: “Education is not the learning of facts , but the training of the mind to think” – Albert Einstein

Marinela MOLDOVAN – Director Economic Cardiomed, Economist senior WESEE


Absolventă a Facultății de Științe Economice –specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a masterului în Management Contabil, Audit și Control în cadrul facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babeș–Bolyai și membră CECCAR.

Actualmente deține poziția de Director economic Cardiomed și economist senior în cadrul companiei WESEE, companii din grupul Electrogrup SA – venind cu o experiență relevantă în contabilitate din cadrul firmei Electrogrup SA unde a deținut poziția de Șef departament contabilitate.