Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societăţii şi de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reţeaua PwC ajută oamenii şi organizaţiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie.

Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 223.000 de profesionişti ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.”

Citește aici mai mult despre PwC.


Speakeri PwC România

Ion Raţă – Senior Manager, Servicii de Audit Financiar


Senior Manager în cadrul Departamentului de Servicii de Audit, şi-a început activitatea la PwC Republica Moldova în 2005, cu transfer ulterior în PwC România în anul 2011. Începând din aprilie 2017, Ion coordonează biroul PwC din Cluj-Napoca.
Specializat în servicii de audit financiar pentru societăţile locale şi multinaţionale prezente pe pieţele din România, Republica Moldova şi Rusia.
Ion este membru al Asociaţiei Experţilor Certificaţi în Contabilitate (ACCA, Marea Britanie)

Georgiana Alecu – Recruitment&Employer Branding Coordinator PwC România şi Republica Moldova


Georgiana are o experienţă de mai bine de 7 ani în domeniul resurselor umane, experienţa ei majoră fiind în coordonarea de proiecte în zonele: recrutare, employer branding, onboarding şi retention pentru angajaţi. Este parte a echipei PwC de 1 an, iar anterior a coordonat activitatea de recrutare pentru unul din cei mai mari jucatori pe piaţa serviciilor petroliere din România.

Răzvan Balaban – Senior Consultant, Servicii de consultanţă fiscale


Senior Consultant în cadrul Departamentului de Taxe a PwC România, Răzvan şi-a început activitatea în consultanţă fiscală în anul 2014. Răzvan este absolvent de ştiinte economice şi politice al Universităţii din Glasgow UK, specializarea în Relaţii Economice Internaţionale obţinând-o la Universitatea Cambridge, Selwyn College UK.
Specializat în servicii de consultanţă fiscală pentru societăţile locale şi multinaţionale prezente pe piata din România.

Bianca Bîrz – Consultant, Servicii de consultanţă fiscale


Bianca s-a alăturat echipei PwC în 2015 și în prezent este Consultant în cadrul Departamentului de Taxe Directe din biroul PwC din Cluj-Napoca.
Ea a absolvit studiile de licenţă ale Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca, specializarea Finanţe şi Bănci, precum şi cursurile post-universitare de Bănci şi Pieţe de Capital în cadrul aceleiaşi facultăţi.
Bianca a fost implicată în proiecte aparţinând domeniului preţurilor de transfer (documentaţie şi studii de comparabilitate), cât şi de aria impozitului pe profit şi TVA. De asemenea, a colaborat pe proiecte privind impozitarea indivizilor, obţinerea de avize de muncă şi permise de şedere, precum şi pe proiecte care vizează relaţia cu autorităţile române.

Bianca Baciu – Experienced Senior Associate, Servicii de Audit Financiar


Bianca, în prezent Senior Associate în cadrul departamentului de Audit al PwC Cluj-Napoca, a acumulat o experienţă de 4 ani în cadrul proiectelor de audit.
Ea este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Contabilitate şi Informatică de gestiune la nivel de licenţă şi specializarea Expertiză Contabilă şi Audit la nivel de masterat. În prezent studiază pentru certificarea ACCA.

Horia Dan – Experienced Senior Associate, Servicii de Audit Financiar


Horia a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor în cadrul UBB în anul 2013. În prezent este student ACCA. Face parte din echipa PwC din anul 2013, în urma unui internship pe care l-a obţinut în ultimul an de facultate.
În prezent este Experienced Senior Associate în cadrul departamentului de Audit din Cluj-Napoca, experienţa lui fiind în principal dar nu limitată la industrii ca Oil&Gas, Pharma sau Automotive.