KPMG în România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public.

Oferim asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților. – KPMG România

KPMG în România este o firmă membră a rețelei internaționale KPMG, care are birouri în 152 țări și peste 189.000 de profesionisti în toată lumea. Această combinație unică între cunoștințe naționale puternice și o rețea regională și multinațională echilibrată pune la dispoziția clienților noștri un sistem de servicii de cea mai bună calitate, precum și capacități de consultanță transfrontaliera.

KPMG în România are în prezent peste 800 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini (expatriați), combinând astfel experiență locală cu know-how-ul internațional. Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele pentru o largă paletă de abilități.  KPMG a deschis primul birou din România în 1994, urmând apoi un al doilea în 1999, la Timișoara. În ultimii ani, am deschis birouri în Cluj, Iași, Constanța și Chișinău. Printre clienții noștri sunt corporații, agenții din sectorul public și privat, precum și organizații non-profit, ce văd în KPMG un standard consistent de servicii bazat pe capabilități profesionale excelente, cunoașterea profundă a industriilor și know-how local.

Citește aici mai mult despre KPMG România.


Speakeri KPMG

Andrei MUREȘAN – Senior Auditor KPMG România


Andrei are 30 de ani și este din Baia Mare. Facultatea am terminat-o în Timișoara, Finanțe-Bănci nici vorba de contabilitate. În KPMG a intrat în anul 2013. Ce l-a atras pe Andrei la KPMG? Spiritul de echipă, adrenalina, provocările.

Îi place să îmbine pasiunea pentru audit cu activitățile de voluntariat, sporturile cu o oarecare doză de adrenalină și hiking. Îi place auditul pentru că până la urmă, auditul este un drum multicolor presărat cu multă muncă, prietenii, adrenalină și foarte mult knowledge.

Mihaela LUTENCU – Senior Auditor KPMG Romania & Co-Fondator RATIO


Pentru Mihaela punctul de start în carieră a fost marcat de voluntariat. În 2012, a devenit Co-Fondator RATIO, experiența ce o definește în câteva cuvinte: inițiativă, responsabilitate, imaginație, curaj, autodepăsire, teamwork, public speaking.

Acum, în calitate de Senior Auditor în cadrul KPMG România, Mihaela ne spune că a cunoscut noi perspective de dezvoltare continuă și organizare, iar livrarea de training-uri a devenit pentru ea o pasiune.

Cristina LUPȘAN – Senior Associate KPMG România & Co-Fondator RATIO


Dacă ai fi intrebat-o pe Cristina acum câțiva ani de carieră, ar fi răspuns medicină, însa fără niciun regret, și-a reconfigurat traseul înspre contabilitate. Fiind orientată spre oameni și pasionată de ideea ca lumea poate fi transfomată într-un loc mai bun prin puterea exemplului, a devenit în 2012 Co-Fondator RATIO.

În 2014, Cristina s-a alăturat echipei KPMG România din dorința de a cunoaște perspective diferite și de a descoperi oamenii dincolo de etichete. Experiența profesională a învățat-o să își depășească limitele, să își utilizeze potențialul la maximum, dar și să îi inspire, să îi motiveze pe cei din jur.

Ciprian STOIAN – Tax Manager KPMG Romania


Ciprian are peste 8 ani experiență în companii din Big Four și a fost implicat în proiecte ce țin de consultanță fiscală specifică privind impozitul pe profit, pregatirea documentației pentru dosarul prețurilor de transfer, proiecte de contabilitate și conformare fiscală dar și audituri pe partea fiscală.

Ciprian este în prezent doctorand în Management, fiind membru activ în CECCAR, Camera Consultanţilor Fiscali și ACCA.

Alexandru POP – Tax Senior Assistant


Alex are peste 3 ani experiență în companii de consultanță fiscală din România, alăturându-se departamentului de taxe al KPMG la începutul anului 2016. A fost implicat în proiecte ce țin de consultanță fiscală privind impozitul pe profit, impozitarea nerezidenților, TVA, precum și pregătirea documentației pentru dosarul prețurilor de transfer.