Deloitte este brand-ul sub care zeci de mii de specialiști din firme independente din intrega lume colaborează pentru a oferi servicii clienților în următoarele domenii – audit, consultanță, consultanță financiară, managementul riscului și taxe. Aceste firme sunt firmele membre Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie.

Fiecare firmă membră oferă servicii într-o anumită zonă geografică și este supusă legislației și reglementărilor profesionale din țara/țările respective. Fiecare firmă membră DTTL este structurată în mod diferit conform legislației naționale, reglementărilor, cutumelor și altor factori, și poate furniza servicii în zonele de activitate prin intermediul sucursalelor, filialelor și/sau altor entități. Există firme membre care nu oferă toată gama de servicii, și este posibil ca anumite servicii să nu fie disponibile clienților conform regulilor și reglementărilor contabile.

DTTL și firmele membre sunt entități juridice separate și independente, prin urmare acestea nu au nicio obligație față de celelalte firme membre. DTTL și firmele membre nu își asumă responsabilitatea față de actele sau omisiunile celorlaltor firme membre. DTTL (denumit și Deloitte Global) nu oferă servicii clienților.

Citește aici mai mult despre Deloitte România.


Speakeri Deloitte

Ioana LUCACIU – Manager Audit Deloitte Audit


Ioana Lucaciu este manager audit cu o vastă experiență în auditarea situațiilor financiare către o gamă largă de clienți, de la societăți medii la societăți mari, internaționale și românești conform Standardelor Române de Contabilitate, IFRS și GAAP.

Ioana este parte a Deloitte din 2012, de-a lungul timpului a efectuat proceduri analitice substanțiale pe diferite sectiuni ale situatiilor financiare ale clientului pentru identificarea erorilor contabile și a deficiențelor în controlul intern al acestuia și a oferit recomandări în acest sens putând astfel, să observe și să înțeleagă mecanismul afacerii, asigurându-se că aceste recomandări sunt documentate complet, precis și că au capacitatea de a identifica problemele sensibile și de a facilita comunicarea într-o manieră proactiva.

Aria de expertiză cuprinde companii din sectorul producției, construcțiilor de mașini, domeniul imobiliar, farmaceutice, dezvoltare software și comerț cu amănuntul.

Ioana este membru certificat CAFR și ACCA.

Ioana OLTEAN – Consultant Audit Deloitte Audit


Ionela Oltean este consultant audit în cadrul Deloitte al biroului regional Cluj-Napoca. Încă de la prima experiență din cadrul companiei ca audit assistant a demonstrat abilități clare de analiza ale situațiilor financiare ale clienților, a aplicat toate conceptele de risc și de control la scenariul întâlnit și a identificat eventualele probleme, conform politicilor de grup sau IFRS. De-a lungul timpului, în funcție de angajamentele atribuite, raportate la unul sau mai mulți membri ai echipei de audit, a fost implicată în activități de planificare preliminară care au contribuit la elaborarea strategiei de audit.

Ionela este absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este membru afiliat ACCA.

Simona GOJE – Manager Taxe Deloitte Tax


Simona este Manager în cadrul departamentului de Servicii Fiscale al Deloitte Romania, fiind coordonatorul local al biroului din Cluj-Napoca.

Simona deține peste 10 ani de experiență în domeniul consultanței fiscale, aria sa de expertiză fiind taxele și impozitele directe, dar având experiență și în aria taxei pe valoarea adaugată.
Experiența sa profesională include proiecte diverse de: consultanță fiscală generală cu privire la aspecte locale și internaționale, revizii fiscale și asistență în pregătirea declarațiilor fiscale, achiziții și restructurări de grup, analize FIN48 și impozitul pe profit amânat, proiecte privind prețurile de transfer, asistență în cadrul controalelor fiscale, precum și audituri fiscale.

Clienții deserviți de către Simona activează preponderent în următoarele industrii: Automotive, IT&C, Retail & Consumer Goods, Manufacturing.
Simona este absolventă a Facultății de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci, din cadrul Universitatii de Vest Timișoara. Începând cu luna octombrie 2011, ea este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

Claudia MATEI – Consultant Senior Deloitte Tax


Claudia este Consultant Senior în cadrul departamentului de taxe al Deloitte, specializată în impozite și taxe directe.

Din experiența Claudiei se numără proiecte diverse de: consultanță fiscală generală cu privire la aspecte locale si internaționale, revizii fiscale, lichidări, achiziții și restructurări de grup, asistență în cadrul controalelor fiscale, precum și audituri fiscale.

Ca și arii de specializare, Claudia a lucrat preponderent pentru clienți din industriile: IT, Retail & Consumer Goods, Manufacturing și Automotive.

Claudia deține o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor și și una de studii masterat în același domeniu.