Cât de importantă este pentru tine o carieră de succes și ce presupune aceasta?
O necesitate a unei bune profesionalizări o reprezintă buna legătură dintre pregătirea teoretică, însușită pe parcursul anilor de studiu și practica în domeniu.

Asociația Studenților Contabili RATIO lansează cea de-a V-a ediție a Academiei RATIO.

Adresat mediului universitar, proiectul conduce un grup de studenți de la facultăți de profil economic, pasionați de Contabilitate, Fiscalitate și Audit în spațiul și atmosfera unor instituții cu activitate în domeniu. În acest an Academia RATIO, se va desfășura în perioada 11-17 septembrie în Cluj-Napoca, și presupune o săptămână de workshop-uri tehnice susținute de specialiști în domeniu.

Punem accent pe continuitate între ciclurile de formare, dar și pe implicațiile pe care le are progresul tehnologic în aceste domenii de activitate, tema acestei ediții o reprezintă “Digitalizarea CFA* – o provocare a viitorului“.

RATIO premiază perseverența, determinarea și creativitatea și te îndeamnă să te alături unei echipe de tineri dinamici, prietenoși și dornici de dezvoltare. Pentru înregistrare este necesară realizarea unui eseu cu următoarea temă “Digitalizarea CFA* – viitorul economiei și al societății de mâine.” și completarea Formularului de înregistrare, la care se va atașa și un CV. Selecția participanților se va face în baza eseului realizat conform Regulamentului de selecție.

Programul de selecție se desfășoară astfel:

  1. Înscrierea participanților: 19 iunie – 30 iulie, prin completarea Formularului de înregistrare și încărcarea CV-ului pe site-ul academia.suntemRATIO.ro
  2. Analizare și centralizare aplicații: 31 iulie – 17 August
  3. Programare pentru interviurile Skype: 18 – 19 August
  4. Desfășurarea interviurilor Skype: 20 – 23 August
  5. Publicarea liste preliminare 24 August pe site-ul academia.suntemRATIO.ro
  6. Publicare listă finală 26 August pe site-ul academia.suntemRATIO.ro

Pentru detalii legate de structura eseului, selecția participanților precum și alte detalii actualizate în timp real privind proiectul veți găsi în Regulamentul de selecție și pe site-ul academia.suntemRATIO.ro, unde o să vă ținem la curent și o să aflați cum reușim să aducem vara în Cluj Napoca în septembrie.

__________
*CFA – Contabilitate, Fiscalitate și Audit

Articol realizat de Henrietta SZABO și Adina RUS.